e825S handhållen sång- och vokalmikrofon

Sennheiser e825S handhållen sång- och vokalmikrofon

Artikelnummer: 1042437
789 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Sennheiser e825S handhållen sång- och vokalmikrofon

Prisvärd mikrofon med XLR-kontakt, för att fånga sång, tal eller percussion-instrument både på scen och vid inspelningen. Med en njurformad upptagningskaraktär minskar du risken för rundgång och får du ett behagligt ljud, fokuserat på det du pekar mikrofonen på. Sennheiser e825S har en switch för att slå på och av ljudet, samt tål ett högt ljudtryck och är slitstark med sin konstruktion i metall.

Levereras med

  • Sennheiser e825S handhållen Cardioid Dynamic Mikrofon med On/Off knapp
  • Skyddande förvaringspåse
  • Sennheiser MZQ 800 Mikrofonklämma för MD 42, MD 46 och Alla Evolution Mikrofoner

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.