Sennheiser e825S Dynamic microphone

Handhållen sång- och vokalmikrofon

Artikelnummer: 1042437
  • Av/på-knapp
  • XLR-kontakt
  • Tåligt metallchassi
789 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Beställningsvara
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Beställningsvara
Sennheiser e825S är en handhållen sång- och vokalmikrofon med XLR-kontakt, för att fånga sång, tal eller slaginstrument både på scen och vid inspelningen. Med en njurformad upptagningskaraktär minskar du risken för rundgång och får du ett behagligt ljud, fokuserat på det du pekar mikrofonen på. Sennheiser e825S har en tyst switch för att slå på och av ljudet, samt tål ett högt ljudtryck och är slitstark med sin konstruktion i metall.

Levereras med

  • Sennheiser e825S handhållen kardioid dynamisk mikrofon
  • Skyddande förvaringspåse
  • Sennheiser MZQ 800 mikrofonklämma
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.