Sennheiser Mikrofonkapsel dynamisk supernjure MMD 945-1 BK

Sennheiser Mikrofonkapsel dynamisk supernjure MMD 945-1 BK

Mikrofonkapsel dynamisk supernjure MMD 945-1 BK

Artikelnummer: 311089
WebblagerBeställs från leverantör till dig
Butik:
2 795 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Högpresterande mikrofon kapsel för professionellt bruk. Baserat på den framgångsrika evolution e 945, är denna kapsel oöverträffad i sin klass när det gäller naturligt ljud. Kompatibel med alla handhållna sändare från EW G3 och 2000-serien, kan den installeras på några sekunder utan verktyg.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.