Sennheiser Mikrofonkapsel dynamisk supernjure MMD 945-1 BK
Artikelnummer: 311089

Sennheiser Mikrofonkapsel dynamisk supernjure MMD 945-1 BK

Mikrofonkapsel dynamisk supernjure MMD 945-1 BK

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
2 795 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Passande tillbehör

Högpresterande mikrofon kapsel för professionellt bruk. Baserat på den framgångsrika evolution e 945, är denna kapsel oöverträffad i sin klass när det gäller naturligt ljud. Kompatibel med alla handhållna sändare från EW G3 och 2000-serien, kan den installeras på några sekunder utan verktyg.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.