Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Axelstöd baseplate BP0008

Shape Axelstöd baseplate BP0008

Artikelnummer: 1024383
8 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Robust och lätt professionellt kamerastödsystem

Denna basplatta används för kameror med externa sökare och passar perfekt för t.ex. Sony F5/55, EX1/3, Panasonic AF100/101, P2, RED-serien eller Canon C300 och med höjdjusterbart främre rodfäste.

  • Designad för ARRI-standard med ARRI-rosett uttag
  • 15 mm rods på framsidan och 7,5 mm rods på baksidan
  • V-lock delta-adapter vid botten av basplattan

Shape axelstöd baseplate BP0008 gör det möjligt att montera handgrepp på en mängd olika sätt. Du kan montera det direkt på sidan eller på medföljande 15 mm rods. På dessa kan du även montera tillbehör både fram och bak. Det avtagbara axelstödet är vadderat och ger ett bra stöd när kameran används på axeln.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.