Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Axelstödskit till Sony A7S II/A7R II/A7 II

Shape Axelstödskit till Sony A7S II/A7R II/A7 II

Artikelnummer: 1024367
9 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Axelstödskit med cage till Sony A7SII, A7R II och A7 II

Detta axelstödskit från Shape innehåller en cage som är utformad för att ge enkel tillgång till kontrollknappar, sidoutgångar och batterifack. Detta innebär att du sparar tid eftersom du inte behöver montera bort cage:en när du ska byta batteri eller minneskort. Axelkudden och den vadderade ryggdynan ger en bekväm och stabil position när du filmar.

  • Snabb och enkel att montera/avmontera
  • Fri tillgång till kamerans alla kontroller och reglage
  • Ergonomiskt grepp
  • Flera 1/4-20 och 3/8-16 gängade hål för montering av tillbehör

Smart konstruktion

Kamerans tillbehörssko är fullt tillgänglig med cage:en monterad vilket gör att du fortfarande kan montera olika tillbehör direkt på kameran. Det finns även en integrerard Metabones-adapter i stödfästet. Det finns även ett mikro-HDMI-kabel skyddslås på sidan som gör att du säkert kan använda en HDMI 4K-kabel.

Levereras med:

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.