Förlängning för remote handgrepp till Sony FS5

Shape Förlängning för remote handgrepp till Sony FS5

Artikelnummer: 1024372
5 950 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Shape Remote Extension Handle
Denna handtagsförlängare är kompatibel med ARRI Rosettes och är designad med Shapes Push Button-teknologi som gör det möjligt att hantera en 360 graders rotation. Snabb och enkel användning! Armens längd är 14 cm och justeringslängden är 5 cm.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.