Bundle rig till Canon C200

Shape Bundle rig till Canon C200

Artikelnummer: 1036723
14 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Axelrigg för Canon C200

Låter dig använda din C200 som en axelkamera. Ger tillgång till 2st 15x300mm rods för objektivstöd och montering av v-mount batteri eller andra tillbehör. Handtaget går snabbt att justera för att passa användaren och via den medföljande kameraplattan kan du snabbt lossa kameran.

 

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.