Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Lightweight bundler rig till Sony FS7

Shape Lightweight bundler rig till Sony FS7

Artikelnummer: 1017962
7 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Shade Lightweight bundle kit för FS7 innehåller Lighweight platta, topp-platta och remote-förlängningsarm.

Lightweight platta

En metallplatta innehåller ARRI rosetter på varje sida och även 2 st 15 mm rods på 20 cm. Plattan har både 3/8" och 1/4" gängade skruvar. Rodsen är justerbara i längdled.

Topp-plattan

Plattan, som är byggd i aluminium, är designad för att passa runt handtaget på FS7. Plattan har 19 st 1/4 tum skruvhål samt 6 st 3/8 tum skruvhål för att fästa utrustning i.

Remote-förlängningsarm

förlängningsarmen är kompatibel med Sony FS7 remotehandtag och den är enkel och snabb att  justera i längd och position. Kompatibel med ARRI rosetter.

 

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.