Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

4,5mm f/2,8 EX DC HSM Circular Fisheye till Canon

Sigma 4,5mm f/2,8 EX DC HSM Circular Fisheye till Canon

Artikelnummer: 303456
  • Cirkulär fisheye med bildvinkel på 180° åt alla håll.
  • Bilden får utseendet av en sfär med helt svarta hörn.
  • Kreativt objektiv med många spännande möjligheter.
7 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Sigma AF 4,5/2,8 EX DC HSM Fisheye
Denna cirkulera fisheye-optik har autofokus och en bildvinkel på 180° åt alla håll. Den fungerar endast för digitala systemkameror med bildsensor i APS-C formatet. Bilden blir cirkulär.
Den stora bländaröppningen ger en ljus bild i sökaren och tillåter att ta bra bilder även i sämre ljusförhållanden vilket passar mycket bra vid t.ex. astro-fotografering.

Tack vare det kvantifierbara förhållandet mellan vinkeln och arean så kan linsen användas i vetenskapliga applikationer som optiska mätningar av olika slag.

Minsta närgränsen är på ner till 13,5 cm och största förstoring på upp till 1:6 gör denna lins mycket användbar även till makrofotografering. SLD-linser ger effektiv kompensation av kromatisk aberration och ytbehandlingen minimerar både linsöverstrålning och spökbilder. HSM-motorn möjliggör en snabb, tyst och exakt fokusering.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.