Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

800mm f/5,6 EX APO DG HSM till Canon

Sigma 800mm f/5,6 EX APO DG HSM till Canon

Artikelnummer: 36482
  • Kraftigt supertele på hela 800 mm.
  • Motsvarar ca 1200 mm på en kamera med APS-C-sensor.
  • Plats för insticksfilter på 46 mm.
  • Stor stativfot underlättar hanteringen.
  • Anpassad för fullformat
59 900 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

800mm f/5,6 EX APO DG HSM till Canon
Objektivskydd Forest Green till Sigma
Motljusskydd LH1571-01 till AF 800/5,6 EX DG
63 695 SEK

Sigma AF 800/5,6 EX DG APO HSM
Detta ultra-tele har en snabb största bländare och har den nya flerlagers ytbehandling som optimerar de karakteristiska dragen hos digitala SLR-kameror. ELD-glaselement minimerar kromatisk aberration och ger skarpa bilder med hög kontrast. Ytbehandlingen av linserna i flera lager reducerar uppkomsten av både linsöverstrålning och spökbilder.

Insticksfilter på 46 mm kan användas och även vridas i optiken för att underlätta användandet av tex. polarisationsfilter.

HSM-motorn är mycket tyst men samtidigt snabb för bättre fokuseringsprestanda. Fokusering påverkar inte yttermåtten av linsen då allt rör sig inne i optiken.

Levereras med
Objektivlock/skydd, stativfäste, motljusskydd LH1236-0, väska
 

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.