Mittpelare RX-66C till RX-serien

Sirui Mittpelare RX-66C till RX-serien

Artikelnummer: 1023025
1 590 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Sirui Mittpelare RX-66C

Mittpelare anpassad för stativ i Sírui RX-serien.

Med mittpelarens teleskopfunktion kan ditt RX-stativ enkelt justeras i höjdled upp till 63,5cm över plattformen på stativet.
För makrofotografering kan mittpelaren även användas upp och ned. Stabiliseringskroken fungerar också som ett monteringsverktyg.
Den har en vändbar stativskruv för stativhuvuden eller annan utrustning, med 1/4 " eller 3/8" gänga.

Passar till:

  • Sirui R-4213X
  • Sirui R-4214X
  • Sirui R-5214X
  • Sirui R-5214XL

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.