Skaarhoj MKT1B
Artikelnummer: 1054677

Skaarhoj MKT1B

Funktionell live switcher i hög kvalitet med T-bar spak

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Stabil T-bar spak
  • Tydliga OLED-skärmar
  • Unika fyrvägsknappar
39 900 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
MKT1B från Skaarhoj är speciellt utvecklad för livesammanhang där man behöver full kontroll över situationen. Här får du en stabil T-bar spak men även Skaarhojs fyrvägsknappar och OLED-skärmar. MKT1B kan både användas separat eller ingå i ett större Mega Panel system. 

Fördelar

  • Stabil T-bar spak
  • Tydliga OLED-skärmar
  • Unika fyrvägsknappar 

Fyrvägsknappar

Skaarhoj tillverkar allt i högsta kvalitet, enda ner till knappnivå. Skaarhoj har utvecklat en fyrvägsknapp som ger dig möjligheten att på en och samma knapp ha fyra olika funktioner samtidigt. Man har enkelt en funktion i varje hörn på knappen. Perfekt för att justera ljudvolym på en mixer till exempel.

OLED display

Ovanför de flesta knappar och reglage finns det en ljusstark OLED display som låter dig både med färg och text anpassa varje display efter dina behov. Självklart finns det en standardinställning som sätter text och fälj på varje display för att spara tid för dig som användare.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.