Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

LCD-monitor 7" 703 Bolt

Small HD LCD-monitor 7" 703 Bolt

Artikelnummer: 1037901
51 900 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

7” trådlös SmallHD / Teradek monitor

703 Bolt är ett samarbete mellan SmallHD och Teradek och är en trådlös monitor på 3000nit för användning i dagsljus. Monitorn är kompatibel med Teradek Bolt 500, 1000 och 3000 sändare.

Fördelar:

  • Hög ljusstyrka
  • FullHD
  • Trådlös mottagare med 90 meters räckvidd
  • 2x SDI In & 1x SDI Out

Inbyggd trådlös mottagare

Monitorn har inbyggd trådlös mottagare vilket gör det smidigt att ta emot videosignal från Teradeks trådlösa sändare och använda den som en regimonitor eller för att sätta fokus. Mottagaren är kompatibel med Teradek Bolt 500, 1000 och 3000 och har en räckvidd på cirka 90 meter.

Hög ljusstyrka

703 Bolt har en ljusstyrka på 3000nits vilket gör det möjligt att använda monitorn i fullt dagsljus, perfekt för on-location sets och att monitorera kameror monterade på jibbar och liknande.

2x SDI In & 1 SDI Out

Via SDI Out kan du använda din 703 Bolt som en trådlös mottagare och skicka videosignalen större skärmar. SDI-ingångarna låter dig använda 703 Bolt som en vanlig monitor när du inte behöver den trådlösa anslutningen.

Hjälpmedel för filmning

Som flera av övriga skärmar från SmallHD har 703 Bolt flera olika hjälpmedel för att underlätta filmningen. Några av dem är peaking, realtids 3D LUT, focus assist och pixel zoom.

Levereras med:

  • LEMO till D-Tap 90 cm kabel
  • Matt skärmskydd
  • Genomskinligt skärmskydd
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.