Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
-16%

eGFX Breakaway Puck RX570

Sonnet eGFX Breakaway Puck RX570

Artikelnummer: 1039589
7 990 SEK9 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Sonnet eGFX Breakaway Puck RX570

Sonnet eGFX Breakaway puck RX570 är ett med ett inbyggt externt grafikkort (AMD Radeon RX 570). Detta ger dig möjlighet att använda detta kraftfulla grafikkort istället för datorns egna grafikkort för spel, videobehandling, fotoredigering, CAD och andra grafikkrävande applikationer på en bärbar dator som normalt inte har möjlighet att använda så kraftfulla grafikkort.

Fördelar

  • Liten och portabel design
  • Inbyggt kraftfullt grafikkort Radeon RX570 GPU
  • Använd fler skärmar och kör mer krävande program
  • Anpassade för GPU Acceleration för Pro-videoprogramvaror DaVince Resolve eller Adobe Premiere

Byt inte dator utan komplettera med ett externt grafikkort

Många datorer specillt bärbara saknar ofta kraften som krävs för att kör tunga program som exemplevis spel, video- och fotoredigering. Genom att ansluta Sonnet eGFX Breakaway Puck RX570 ökar du datorns prestanda ordentligt när det kommer till GPU krävande program eller program som använder sig av GPU Accelerering. Du får även möjligheten att kunna ansluta upp till fyra stycken 4k-skärmar till det externa grafikkortet.

Grafikkortet AMD Radeon RX 570 4 GB GDDR5

Grafikkortet som sitter i eGDX Breakaway Puck RX570 är ett  AMD Radeon RX 570 4 GB GDDR5 med tre stycken displayportutgångar och en HDMI. Det har 4 GB GDDR minne och stödjer DirektX12, OpenGL 4.5 och OpenCL 2.0.

För fullständiga specifikationer vänligen klicka här

Levereras med

  • Sonnet eGFX Breakaway Puck RX570
  • Strömadapter med kabel
  • Thunderbolt 3 kabel

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.