Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Kampanj

Porträttobjektiv med extra mjuk bakgrundsoskärpa

Sony 135mm f/2,8 STF

Artikelnummer: 37503
12 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

Få 1500,- tillbakaSony Vinter Cashback

Kampanjen gäller fr.o.m. 2019-10-18 t.o.m. 2020-01-31.
Beställningsvara

Sony 135mm f/2,8 STF

Teleobjektiv med Trans Focus (200 mm brännvidd motsvarande 35 mm) med särskilda optiska element som ger en otroligt mjuk effekt med minskad fokusering.

Optiska apodisationselement som sprider ut ljusstrålar och ger mjukare bakgrunder utom fokus, vilket kontrasterar starkt med motiven som visas i skarp fokus.
Vid fokusring och manuell bländarring ger ytterligare kontroll över minskad fokusering.

Levereras med:

  • Väska
  • Främre och bakre objektivskydd
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.