Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

AXS-R5 extern recorder

Sony AXS-R5 extern recorder

Artikelnummer: 1001383
58 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Med denna minneskortsrecorder kan du spela in RAW-material på AXSM-kort från till exempel en Sony PMW-F5 eller PMW-F55 kamera.

Med sony Sony RAW 16-bit behåller du 16 gånger så många röda, gröna och blå nyanser som 12-bitars RAW och 64 gånger så många toner per kanal som 10-bitars inspelning. Simultan inspelning på kamerans SxS-kort och i AXS-R5 recordern innebär att du får material för hela arbetsflödet med matchande tidskod, filnamn och andra metadata.

Firmwareuppdatering
Sony har schemalagt planerade firmwareuppdateringar under 2013
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.