Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Elektronisk sökare FDA-EV1MK

Sony Elektronisk sökare FDA-EV1MK

Artikelnummer: 1002105
4 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Sony FDA-EV1MK
OLED sökare med hög upplösning på 2 359 000 bildpunkter och visning med hög kontrast som ger klart djup och stor detaljrikedom. Du får enkelt med hela motivet med visningsvinkeln på 33,1 grader och 100 % täckning av synfältet. När du flyttar ögat från sökaren växlar sensorerna i okularet automatiskt till LCD-visning, så att du hela tiden ser motivet.

Levereras med:
Sökare, fodral, trasa för rengöring, skydd, ögonmussla, mjuk ögonmussla
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.