Motljusskydd ALC-SH131DI till Sonnar T* FE 55mm

Sony Motljusskydd ALC-SH131DI till Sonnar T* FE 55mm

Artikelnummer: 1028065
695 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Ej köpbar
Ej köpbar

Ett motljusskydd minimerar ljusslöjor och oönskade reflexer i dina bilder sammtidigt som det skyddar den ditt objektiv till viss del mot stötar och repor. Detta motljusskydd passar till Sony T* FE 55 f/1,8 ZA. Motljusskyddet används framförallt när i motljus precis som namnet föreslår men det kan i stort sett alltid sitta monterat på kamerans objektiv.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.