Skoadapter ADP-MAC

Sony Skoadapter ADP-MAC

Artikelnummer: 1007076
359 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Detta tillbehör är för dig som vill göra mer med din Handycam.
Med denna skoadapter kan du ansluta en mängd olika Active Interface-tillbehör, till exempel en videolampa eller en mikrofon, till din videokamera.

Genom att tillbehörsskoadaptern passar flera enheter så är det enkelt att få tillgång till fler funktioner och få ut mesta möjliga av din Handycam. Tillbehörsskoadaptern sätts enkelt in i alla kompatibla Handycam-videokameror, utan att de blir märkbart tyngre.
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.