Skattjakter och fotopromenader i butik

Vinn 500 kronor varje vecka!

Vi vill fira lite extra i våra butiker – därför kommer vi att tävla ut presentkort till ett värde av totalt 7 500 kronor!

Hur fungerar det?

Varje tisdag under fem veckor kommer vi att gömma presentkort någonstans i våra butiker i Stockholm, Malmö och Borås. Om du hittar kortet lämnar du in det i kassan, så fyller vi det med 500 kronor som du kan handla valfri teknik för.

Första skattjakten kör igång tisdag den 24 maj klockan 09:00. Håll utkik efter ledtrådar på vår Instagram Story.

Den sista skattjakten startar den 21 juni, och då är vinsten ett paket från SP TECH med väska, hörlurar, LED-belysning och mobilhållare, värde 2 087 kronor!

Lycka till!

Max en vinst per kund.

Följ med på fotopromenader!

I samarbete med Stockholm Fotomaraton, CanonSony och OM SYSTEM anordnar vi fotopromenader med utgångspunkt i våra butiker i Stockholm och Malmö.

Hur fungerar det?

Fotopromenaderna leds av fotografer och produktexperter från Stockholm Fotomaraton, Canon, Sony och OM SYSTEM. Vi samlas i butiken och därefter promenerar vi tillsammans och fotograferar på olika platser utifrån ett specifikt tema.

Fotopromenaderna är kostnadsfria och ingen anmälan krävs. Ta med din egen kamera – det går lika bra att fota med mobilen som med systemkamera.

I slutet av varje promenad lottar vi ut ett presentkort värde 500 kronor och ett valfritt filter från Benro värde max 1 500 kronor. Vinnaren tar kontakt med vår personal på plats i butiken för att få sin vinst.

Välkommen!


Stockholm

Här kan du se all information om fotopromenaderna i vår butik i Stockholm.

Fotopromenad med Stockholm Fotomaraton

Lördag 28 maj | Lördag 4 juni | Lördag 11 juni
12:00

Felix från Stockholm Fotomaraton håller i en kreativ fotopromenad med olika teman varje lördag. Ta med dig din kamera, träffa likasinnade fotografer och ta din bästa bild. Efter promenaden samlas vi i butiken och dricker kaffe, tittar på bilderna och lottar fram vinnaren.

Fotopromenad med OM SYSTEM

Tisdag 14 juni
15:00

En produktspecialist från OM SYSTEM håller i en fotopromenad där ett tema ska tolkas. Efter promenaden samlas vi i butiken och dricker kaffe, tittar på bilderna och lottar fram vinnaren. Från kl. 13:00 har du även möjlighet att testa OM-1 och M.Zuiko Digital ED 150-400mm f/4,5 TC 1,25x IS PR​O.

Demodag och fotopromenad med Canon

Tisdag 21 juni
12:00 – demo av nya EOS R7 och EOS R10 med objektiv
16:00 – fotopromenad

Ta chansen att testa de nya produkterna och ställ alla dina frågor till en produktspecialist från Canon. Därefter håller Canon i en fotopromenad där vi utforskar Stockholm genom kameralinsen tillsammans. Du får även möjlighet att testa produkter från R-systemet. Efter promenaden samlas vi i butiken och dricker kaffe, tittar på bilderna och lottar fram vinnaren.


Malmö

Här kan du se all information om fotopromenaderna i vår butik i Malmö.

Fotopromenad med Sony

Torsdag 2 juni
15:00

En produktspecialist från Sony håller i en fotopromenad där ett tema ska tolkas. Efter promenaden samlas vi i butiken och dricker kaffe, tittar på bilderna och lottar fram vinnaren.

Demodag och fotopromenad med Canon

Tisdag 21 juni
12:00 – demo av nya EOS R7 och EOS R10 med objektiv
16:00 – fotopromenad

Ta chansen att testa de nya produkterna och ställ alla dina frågor till en produktspecialist från Canon. Därefter håller Canon i en fotopromenad där vi utforskar Malmö genom kameralinsen tillsammans. Du får även möjlighet att testa produkter från R-systemet. Efter promenaden samlas vi i butiken och dricker kaffe, tittar på bilderna och lottar fram vinnaren.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn