Skattjakter och fotopromenader i butik

Vinn 500 kronor varje vecka!

Vi vill fira lite extra i våra butiker – därför kommer vi att tävla ut presentkort till ett värde av totalt 7 500 kronor!

Hur fungerar det?

Varje tisdag under fem veckor kommer vi att gömma presentkort någonstans i våra butiker i Stockholm, Malmö och Borås. Om du hittar kortet lämnar du in det i kassan, så fyller vi det med 500 kronor som du kan handla valfri teknik för.

Första skattjakten kör igång tisdag den 24 maj klockan 09:00. Håll utkik efter ledtrådar på vår Instagram Story.

Den sista skattjakten startar den 21 juni, och då är vinsten ett paket från SP TECH med väska, hörlurar, LED-belysning och mobilhållare, värde 2 087 kronor!

Lycka till!

Max en vinst per kund.

Följ med på fotopromenader!

I samarbete med Stockholm Fotomaraton, CanonSony och OM SYSTEM anordnar vi fotopromenader med utgångspunkt i våra butiker i Stockholm och Malmö.

Hur fungerar det?

Fotopromenaderna leds av fotografer och produktexperter från Stockholm Fotomaraton, Canon, Sony och OM SYSTEM. Vi samlas i butiken och därefter promenerar vi tillsammans och fotograferar på olika platser utifrån ett specifikt tema.

Fotopromenaderna är kostnadsfria och ingen anmälan krävs. Ta med din egen kamera – det går lika bra att fota med mobilen som med systemkamera.

I slutet av varje promenad lottar vi ut ett presentkort värde 500 kronor och ett valfritt filter från Benro värde max 1 500 kronor. Vinnaren tar kontakt med vår personal på plats i butiken för att få sin vinst.

Välkommen!


Stockholm

Här kan du se all information om fotopromenaderna i vår butik i Stockholm.

Fotopromenad med Stockholm Fotomaraton

Lördag 28 maj | Lördag 4 juni | Lördag 11 juni
12:00

Felix från Stockholm Fotomaraton håller i en kreativ fotopromenad med olika teman varje lördag. Ta med dig din kamera, träffa likasinnade fotografer och ta din bästa bild. Efter promenaden samlas vi i butiken och dricker kaffe, tittar på bilderna och lottar fram vinnaren.

Fotopromenad med OM SYSTEM

Tisdag 14 juni
15:00

En produktspecialist från OM SYSTEM håller i en fotopromenad där ett tema ska tolkas. Efter promenaden samlas vi i butiken och dricker kaffe, tittar på bilderna och lottar fram vinnaren. Från kl. 13:00 har du även möjlighet att testa OM-1 och M.Zuiko Digital ED 150-400mm f/4,5 TC 1,25x IS PR​O.

Demodag och fotopromenad med Canon

Tisdag 21 juni
12:00 – demo av nya EOS R7 och EOS R10 med objektiv
16:00 – fotopromenad

Ta chansen att testa de nya produkterna och ställ alla dina frågor till en produktspecialist från Canon. Därefter håller Canon i en fotopromenad där vi utforskar Stockholm genom kameralinsen tillsammans. Du får även möjlighet att testa produkter från R-systemet. Efter promenaden samlas vi i butiken och dricker kaffe, tittar på bilderna och lottar fram vinnaren.


Malmö

Här kan du se all information om fotopromenaderna i vår butik i Malmö.

Fotopromenad med Sony

Torsdag 2 juni
15:00

En produktspecialist från Sony håller i en fotopromenad där ett tema ska tolkas. Efter promenaden samlas vi i butiken och dricker kaffe, tittar på bilderna och lottar fram vinnaren.

Demodag och fotopromenad med Canon

Tisdag 21 juni
12:00 – demo av nya EOS R7 och EOS R10 med objektiv
16:00 – fotopromenad

Ta chansen att testa de nya produkterna och ställ alla dina frågor till en produktspecialist från Canon. Därefter håller Canon i en fotopromenad där vi utforskar Malmö genom kameralinsen tillsammans. Du får även möjlighet att testa produkter från R-systemet. Efter promenaden samlas vi i butiken och dricker kaffe, tittar på bilderna och lottar fram vinnaren.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.