Kikare Habicht 10x40 WMGA

Swarovski Kikare Habicht 10x40 WMGA

Artikelnummer: 320077
  • Klassisk design
  • Utstuderat optisk konstruktion
  • Förhållandevis låg vikt

Välj förstoring

11 690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Kikare Habicht 10x40 WMGA
Putsduk Photo Microklear Cloth
3 in 1 cleaning kit
11 878 SEK
Kikare Habicht 10x40 WMGA
Rengöringskit Cleaning Kit White
Putsduk mikrofiber large
12 168 SEK

Robust allväderskikare i klassisk design

Swarovski Habicht-serie är en kikare i klassisk design, med imponerande tekniska specifikationer. Man har eftersträvat en användarvänlighet och enkelhet som sätter betraktandet i fokus, med kontrastrik och levande återgivning. Den greppvänliga designen och klassiska optiska systemet har testats och förfinats över flera generationer. Det robusta höljet gör den ideal för mer krävande fysiska aktiveter som vandringar och jakt.

Egenskaper

  • Klassisk design
  • Lätt och slitstark
  • Hög förstoringsgrad
  • Kontrastrik återgivning

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.