Swarovski Kikare SLC 8x56 WB
Artikelnummer: 1008617

Swarovski Kikare SLC 8x56 WB

Högklassig optik, god komfort och tålig konstruktion - Swarovski SLC 8x56 WB

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Kraftfull kikare med hög ljusstyrka
  • Extremt god färgåtergivning, kontrast och skärpa
  • Gedigen konstruktion med god komfort och tålighet

Välj förstoring

22 790 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Robust nattkikare med brett och kontrastrikt synfält

Swarovski SLC WB är en kraftfull kikare med hög ljustransmission och med optik som optimerats för mörkeranvändande. Man har eftersträvat en användarvänlighet och enkelhet som sätter bertraktandet i fokus, med kontrastrik och levande återgivning. En perfekt kikare för dig som vill betrakta naturen under den senare delen av dygnet, med allt vad det har att erbjuda. Den greppvänliga designen och det klassiska optiska systemet har testats och förfinats över flera generationer. Det robusta höljet och förbättrade greppet förhindrar att du blir trött i armarna och missar något.

Fördelar

  • Hög ljustransmission
  • Optimerad för mörkerseende
  • Knivskarp skärpa över hela synfältet
  • Kontrastrik återgivning

SLC-serien

Swarovski SLC, som står för Slim Line Compact, är en serie binokulära kikare kända för att vara robusta, tillförlitliga och ha en optisk prestanda av högsta rang. Tack vare den kvalitativa gummibeklädnaden och ergonomiska utformningen kan kikarna, trots sin gedigna tyngd, användas som handkikare – men med en stativadapter kan du även montera dem på stativ. Ögonmusslorna är utbytbara, och i nedskruvat läge går de även utmärkt att använda med glasögon.

Högklassig optik

SLC-kikarna har alla riktigt god kontrast, ljusstyrka, färgåtergivning och skärpa. Det har möjliggjorts tack vare Swarovskis beläggningar; Swarobright och Swaroclean, i kombination med högpresterande, flourithaltiga HD-glas och en prismakonstruktion som ger maximal ljustransmission.Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.