Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Monokikare CTS 85 inkl väska

Swarovski Monokikare CTS 85 inkl väska

Artikelnummer: 320095
17 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Portabel tubkikare i klassisk design (utan okular)

Swarovski CTS 85 är en portabel tubikare, som är utdragbar och mycket lätt. Den passar därför utmärkt vid längre vandringar och utflykter där viktreducering är en nyckelfaktor. Kikaren kan användas med två olika okular från Swarovski Optik (20-60x & 25-50x W), för att passa dina specifika behov, vilket gör det redo att möta de flesta utmaningar du kan tänkas stöta på.

Fördelar:

  • Snabb applicering
  • Stabil stativmontering
  • Mångsidigt
  • Greppvänligt och robust hölje

Levereras med:

  • Väska
  • 10 års garanti

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.