Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

PTH professional tripod head

Swarovski PTH professional tripod head

Artikelnummer: 1033025
  • Stativhuvud för tubkikare
  • Låg vikt och mjuka rörelser
  • Perfekt för till exempel fågelskådning
5 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Professionellt stativhuvud

PTH professional tripod head från Swarovski ger en slät och jämn rörelse samtidigt som det håller din tubkikare i ett stabilt läget. Den låga vikten tillsammans med en robust design och snabba inställningar gör stativhuvudet perfekt vid observation av djurliv.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.