Swarovski Tubkikare ATS 65 HD exkl okular
Artikelnummer: 322811

Swarovski Tubkikare ATS 65 HD exkl okular

Tubkikare ATS 65 HD exkl okular

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Swarovski HD-optik
  • Slitstarkt chassi i aluminium
  • Vattentät ner till 4 meter
16 890 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Swarovski ATS HD

Swarovskis tubkikare i ATS-serien är utrustade med ljusstark flouridhaltig HD-optik med hög skärpa, naturtrogen färgåtergivning och minimal kromatisk aberration. Chassit är vattentätt ner till fyra meter tack vare gasfyllningen, och konstruktionen i aluminium möjliggör en slitstark kikare till ett bra pris, som med integrerad tubfot går att montera på ett stort urval stativ. Den vatten- och partikelavstötande linsbeläggningen Swaroclean underlättar rengöring, och garanterar att chassits interiör hålls ren – även vid okularbyte.

Fördelar

  • Slitstark konstruktion i aluminium
  • Ljusstark HD-optik med god skärpa, kontrast och färgåtergivning
  • Arbetstemperatur från -25° till +55° Celsius
  • Integrerad tubfot

Swarovski HD-glas

ATS-seriens optik garanterar hög optisk kvalitet ända ut i kanterna. Linser behandlade med Swarotop och Swarodur motverkar reflektioner, samtidigt som de ökar kontrast och ljustransmission. I lågljusförhållanden kommer Swarobright till stor nytta, som applicerats på prisman för högre ljustransmission och minimal flaring.

Kvalitet ända ut i tillbehören

Bland tillbehören till ATS-serien finns okular, väskor och adaptrar som gör att du kan montera din systemkamera på kikaren. Okularen är vattentäta, behandlade med Swaroclean och utrustade med en asfärisk lins som ytterligare motverkar kromatisk aberration.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.