Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Genie Motion control device

Syrp Genie Motion control device

Artikelnummer: 1012543
8 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Genie Motion control device
Kulled B2
Stativ MT055XPRO3 aluminium
12 675 SEK
Genie Motion control device
Genie Mini Panning MCS
Ballhead QR
13 575 SEK

Syrp Genie Motion controle device

Syrp Genie används för Motion Control och Time Lapse. Enheten är enkel att använda och får plats i din kameraväska tillsammans med resten av utrustningen.

Genie ger både linjära och panorerande rörelser och kan användas tillsammans med Jibbar, Glidskenor eller dina egna DIY-projekt. Fungerar utmärkt för både Time Lapse-fotografering och videofilmning, för att få snygga åkningar.

Levereras med

  • Genie
  • Panning mount
  • Linear mount
  • 3m rep
  • Internationell väggladdare
  • 2st slider mounts
  • 4st slider straps
  • Användarbok

Köp till rätt kabel för din utrustning

Syrp Genie Motion control device levereras inte med någon kamerakabel, köp till rätt kabel för den utrustning du använder.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.