Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

The Ripple Panel

Tangent The Ripple Panel

Artikelnummer: 1032056
4 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Smidig panel för färghantering

The Ripple är Tangent's instegspanel för att hantera färger i din videohantering. Designat att för nybörjaren, entusiasten, studenten eller du som inte färggraderar din video så ofta. The Ripple erbjuder tre stycken styrkulor som påtagligt ökar hastigheten på hanteringen.

Fördelar:

  • Liten storlek och låg vikt
  • Tre styrkulor med master-reglage
  • Individuella återställningsknappar för varje kula och master.
  • 2st snabbknappar för till exempel shift och alt

The Ripple tar liten plats på skrivbordet och stör inte när den inte används, men trots storleken och priset så använder Tangent väl utvalda komponenter för att få högsta pålitlighet.

Ladda hem manualen.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.