Ljudinspelare DR-44WL

Tascam Ljudinspelare DR-44WL

Artikelnummer: 1019017
2 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

Ljudinspelare med WiFi-kontroll

Tascam DR-44WL är en ljudinspelare med WiFi kontroll. Det gör att du kan manövrera, överföra och kontrollera din DR-44WL direkt från din mobila enhet. Enheten är enkel att hantera tack vare WiFi och även den stora tydliga LCD-skärmen. Den har 2 st kombinerade ingångar i botten; XLR och tele 6,5 mm. Det gör att du kan använda DR-44WL med 4 kanalers inspelning samtidigt.

Fördelar:

  • Njurformade kondensatormikrofoner som är gummiupphängda. Skapar X-Y mönster
  • Klarar ett stort ljudomfång, ända upp till 132 dB SPL. Det gör DR-22WL till en riktigt vass allroundinspelare
  • Gainkontroll för snabb justering av volym
  • Hörlursingång 3,5 mm
  • 2 x XLR kombinerat med 2 x 6,5 mm
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.