MIDI-kabel 3,5 mm TRS till 5-pin DIN midi

Teenage Engineering Midi Cable

Artikelnummer: 1052615
  • 3,5 mm till 5pin midi-kontakt (hane)
  • Kabel för t.ex Oplab & pocket operators från Teenage Engineering
  • Längd: 75 cm
119 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Teenage Enginering Midi Cable är en midi-kabel för all utrustning som anänder TRS-midi typ A, exempelvis OP-Z Oplab module och pocket operators (16 och 170) från Teenage Engineering. 3,5 mm TRS-kontakt till 5-pin midi-kontakt hane, 75 cm. Kabeln har typ A-konfiguration (midi-standard).
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.