teenage engineering PO-14 sub
Artikelnummer: 1046286

teenage engineering PO-14 sub

Portabel synth, PO-14 sub

Webblager
Beställd, okänd leveranstid
Butikslager:
  • Flera stycken riktiga synthmotorer
  • 15 st ljud- och micro-trummor
  • 16 st punch-in-effekter för extra kraft
595 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Portabel synth

Det här är en liten och portabel synth med ljud i studiokvalitet. Här får du möjligheten att göra musik vart du än är och samtidigt en kontroll som är kompatibel med din övriga musikutrustning. Det finns flera modeller att välja på där varje enhet har sina egenskaper och ljudslingor. De är alla kompatibla med varandra – använd enskilt eller starta ditt eget pocketband!

PO-14 sub

Synth där sequencer med den djupa basen är det som utmärker sig extra.

Fördelar

  • Flera stycken riktiga synthmotorer
  • 15 st ljud- och micro-trummor
  • 16 st punch-in-effekter för extra kraft
  • 16 st basbaserade spelstilar
  • 16 st förprogrammerade ljudkedjor

Anslut till hörlurar eller ljudsystem

Använd din pocket operator direkt tack vare den inbyggda högtalaren eller anslut den till dina hörlurar för att höra musiken i detalj. Vill du koppla ihop den med ditt högtalarsystem eller ljudsystemet på klubben går det precis lika bra.

När design möter kvalitet

En Pocket Operator är konstruerad på ett kretskort kombinerat med flera högkvalitativa komponenter. Komponenterna är placerade under en LCD-skärm vilket ger ett skydd och samtidigt fungerar skärmen som en högtalarbox. Tanken bakom enheten är att den ska vara kompakt och hållbar i sin design.

Levereras med

  • PO-14 sub
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.