teenage engineering OP-Z inkl. rumble modul & fodral grön

teenage engineering OP-Z inkl. rumble modul & fodral grön

Paket med OP-Z, rumble och fodral, grön

Artikelnummer: 1046979
WebblagerFinns i webblager
Butik:
 • OP-Z med rumble och fodral på köpet!
 • OP-Z, en synth i ultrakompakt och bärbart format
 • Rumble, portabel basmodul för OP-Z
 • Roll up bag, tåligt vattenavvisande fodral till OP-Z

Välj färg

7 290 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Värdepaket

OP-Z inkl. rumble modul & fodral grön
Red Whips 12-pack
Kabelband x3
7 424 SEK
OP-Z inkl. rumble modul & fodral grön
Dual USB strömadapter 230V 4,8A 24W
USB-C - USB-C- 1,5m svart
7 738 SEK

OP-Z med rumble och fodral på köpet!

Ultrakompakt synth - redo att användas direkt 

OP-Z är en 16-spårig sequencer och synthesizer i ett ultrakompakt och bärbart format. Den har förprogrammerade sample- och synthbaserade ljud som kan användas helt fristående till flera områden inom musik, bild och ljus. OP-Z är för alla och är lika vanlig vid professionella gig som skapande i hemmiljö. Komponera din egen musik, skapa en cool ljud- och ljusshow på hemmafesten och addera rörlig bild för ökad visuell effekt. Möjligheterna är oändliga!

Fördelar

 • 16st förprogrammerade, helt oberoende sample-, synth- och kontrollspår
 • Använd egna samples via mikrofon, headset eller USB
 • 4st färgkodade rattar för att justera olika parametrar
 • Koppla samman och synka upp till 16 ljuskällor
 • 2 oktav keyboard för att spela live på och programmera enheten
 • Inbyggd mikrofon och högtalare
 • Koppla till din smartphone för att få en extern skärm
 • Skapa bildspel med appen Photomatic

Komponera din egen musik

OP-Z främsta egenskap är dess förmåga att spela upp varje spår helt oberoende av det andra. Utöver de förprogrammerade sample-spåren har du också möjlighet att spela in eller importera egna sample-spår via mikrofon, headset eller USB. De oberoende spåren gör att du kan skapa sekvenser med spår som har olika hastighet, längd och slingor. Låt kreativiteten flöda och skapa sekvenser som varierar på olika ställen i din komposition. 

Visuellt skapande med photomatic

Även om OP-Z kanske först och främst för tankarna till ljud och musik så är de kreativa möjligheterna med den oändliga. För att addera mer visuellt skapande med OP-Z, finns appen photomatic. Ta bilder med din smartphone, eller använd befintliga bilder som du redan har i ditt kameraalbum, och med hjälp av photomatic exportera in dem på din keyboard. Det här gör att du enkelt kan applicera dem på olika ställen i din komponering och skapa en visuell, snygg effekt i synk med musiken.

Koppla till din Smartphone med OP-Z app

För att se nummer och grafer bakom din musik i realtid, och på så sätt göra de lättare att balansera upp instrumenten, kan du trådlöst koppla ihop OP-Z till din iOS eller Android-enhet. Tack vare skärmen får du möjlighet till touch-funktioner vilket gör att du kan justera flera reglage med effekter och filter samtidigt – perfekt för full kontroll vid live-spelningar!


Kreativ ljusshow i synk till din musik

Som en ytterligare visuell effekt till din musik kan du genom ett separat DMX-ljusspår koppla samman och synka upp till 16 ljuskällor. Ljusspåret fungerar likadant som alla spår på OP-Z och du kan synka ljuset till var du vill ha det i musiken. 

3D visual - synka video till musiken

Videolab är en uppsättning verktyg som är anpassade för unity. Med hjälp av dem kan du skapa din egna eller ladda ner färdiga 3D-animationer som du sedan exportera in till appen. OP-Z gör det möjligt att synka animationen med musiken och spela upp den live.


Anslutningar

 • 3.5 mm utgång
 • USB-C
 • Bluetooth 5.0

Levereras med

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.