Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

TabStrap - Black Rapid strap kit med Connect Lite

Tether Tools TabStrap - Black Rapid strap kit med Connect Lite

Artikelnummer: 1010088
1 690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Tether Tools TabStrap med BlackRapid är ett smart och säkert bärsystem för iPad eller Galaxy. Tillsammans med Wallee Case (säljs separat) får din iPad ett stabilt skydd och ger ett bekvämt sätt att bära och hantera iPad i alla miljöer. På den kraftiga remmen sitter en karbinhake, roterbar, med en robust skruvmodul med 1/4" gänga. Karbinhaken kan dras längs remmen vilket förenklar åtkomsten av iPad. I kitet medföljer adapter Wallee Connect Lite som skruvas fast på remmens 1/4" fäste, för att därefter monteras på höljet Wallee Case (säljs separat). Givetvis kan din iPad även monteras på ett stativhuvud m.m. tack vare medföljande Wallee Connect Lite.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.