Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kameraryggsäck Urban Approach 15 Mirrorless

Think Tank Kameraryggsäck Urban Approach 15 Mirrorless

Artikelnummer: 1014024
1 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Kameraväskan för den kompakta systemkameran
Urban Approach Mirrorless är en kameraryggsäck som är diskret men med hög kapacitet. Den är speciellt framtagen för din kompakta systemkamerautrustning.

Kapacitet:
Du får plats med två mellanstora till stora kompakta systemkameror med monterade objektiv och upp till åtta extra objektiv. Du får även polats med en 10" surfplatta och 15" laptop.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.