Minneskortsväska för fyra CF/CFexpress/XQD, tre SD-kort och kreditkort

Think Tank Väska Pee Wee Pixel Pocket Rocket

Artikelnummer: 1012620
179 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Förvara dina viktigaste saker säkert och organiserat. I den här plånboksliknande väskan från Think Tank får du plats med fyra CF-/CFexpress-/Cfast/XQD-kort, tre SD-kort och kreditkort. Den är liten och kompakt och får plats i fickan direkt eller så kan du fästa den på insidan av någon av Think Tanks väskor.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.