Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kameraväska Retrospective 20 pinestone

Think Tank Kameraväska Retrospective 20 pinestone

Artikelnummer: 315866

Med den här kameraväskan på axeln smälter du in i vilken folksamling som helst. Den är rymlig men samtidigt smidig att bära med sig.

1 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Kameraväska Retrospective 20 pinestone
Väska för 2 DSLR-batterier
Väska Cable Management 20 v2,0
2 178 SEK

Kompakt kameraväska i robust material från Think Tank

Think Tank Retrospective 20 är en kompakt och robust axelremsväska i Retrospective-serien, och är främst tänkt som kameraväska för digitala systemkameror. Den klassiska retrolooken tillsammans med det slitstarka materialet och den flexibla insidan gör att den uppskattas av både proffsen och den stilmedvetna amatören som vill smälta in i sin omgivning. Den ergonomiska designen gör väskan lätt och smidig att bära med sig, dessutom kommer du snabbt åt din utrustning.

 • Mjuk, stabil och flexibel inredning
 • Retrodesign i slitstarkt material
 • Expanderbar yttre ficka för 10" läsplatta
 • Perfekt för digitala systemkameror med teleobjektiv

Mjuk, stabil och flexibel inredning

Inredningen är mjuk och avdelarna är lätta att justera, så att de passar dina specifika önskemål och behov. Det finns mindre interna fickor för mindre tillbehör och personliga ägodelar, samt en större bakre ficka för exempelvis dokument eller bilder.

Retrodesign i slitstarkt material

Väskan har en klassisk look som gör att den både smälter in i och samtidigt förstärker din personliga stil. Materialet är tåligt och vattenavvisande - för att klara även de mest påfrestande uppgifterna.

Expanderbar yttre ficka för 10" läsplatta

I fronten har väskan en expanderbar ficka, där du får plats med en läsplatta på upp till 10 tum. Då denna ficka hamnar under topplocket, är den helt skyddad mot väder och vind.

Perfekt för dig med längre objektiv

Storleken på denna rymliga väska gör den perfekt för 1 st normalstor digital systemkameror och spegellösa system med monterade teleobjektiv, och dessutom ett eller två extraobjektiv beroende på storlek.

Vad får plats?

 • 1 st digital systemkamera med grepp
 • Läsplatta på upp till 10"
 • 70-200mm f/2.8-objektiv (monterat) eller 300mm f/2.8-objektiv (monterat)
 • 24-70mm f/2.8-objektiv
 • Blixt

Levereras med:

 • Förstärkta avdelare
 • Regnskydd

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.