Stor och rymlig väska för belysning och studioutrustning

Think Tank Production Manager 50

Artikelnummer: 1021540
  • Stötdämpande hjul för ännu smidigare transport
  • Handtag på alla fyra sidor
  • Inredningen är anpassningsbar med avdelare för mindre och större utrustning
6 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Stor och rymlig belysningsväska
Think Tank Production Manager 50 är utformad för att transportera och skydda din belysningsutrustning och rymmer alla typer av portabel belysningsutrustning. Den robusta väskan har stötdämpade hjul för ännu smidigare transport och förstärkta handtag på alla fyra sidor för smidig och ergonomisk hantering. Inredningen är anpassningsbar med avdelare för mindre och större utrustning. Den stora fickan med dragkedja på framsidan har gott om utrymme för tillbehör så som reflektorer, paraplyer, förlägningssladdar och kablar och väskans lock har många rymliga småfickor för mindre tillbehör som exempelvis pocket wizards, kablar, tejp och batterier. På vardera sida av väskan finns även fästen för stativ och remmar till dessa ingår.

Kapacitet:
3-4 blixthuvuden, 2-3 aggregat, stora softboxar eller andra ljusformare samt stora ljusstativ (inklusive C-stand).

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.