Tålig axelväska till din videoutrustning

Think Tank Videoväska Video Workhorse 19 Pacific Slate

Artikelnummer: 1025770
  • Rymmer en fullt eller delvis monterad kamerarigg
  • Förstärkta sidoväggar, lock och botten för skydd under resa och transport
  • Handtag i locket och på sidorna samt axelrem
2 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Videoväska Video Workhorse 19 Pacific Slate
Red Whips 12-pack
Minneskortväska SD Pixel Pocket Rocket
2 808 SEK
Videoväska Video Workhorse 19 Pacific Slate
Väska Cable Management 10 V2.0
Väska Pee Wee Pixel Pocket Rocket
2 888 SEK

Rymlig och tålig axelväska till hela din videoutrustning

Think Tanks videoväskor i Workhorse-serien är designade för att skydda din videoutrustning, minska den totala vikten vid transport samtidigt som de ökar kapaciteten och ger både funktionalitet och smidighet. Storleken låter dig transportera en videokamera med monterat objektiv och i vissa fall även monterad monitor och mikrofon. Väskan kommer med axelrem men har även handtag i locket och på sidorna samt möjlighet att montera på en annan rullväska.

Axelväskan Workhouse 19 rymmer en fullt eller delvis monterad kamerarigg så att du alltid kan vara redo när det behövs. Med förstärkta sidoväggar, lock och botten så är din kamerautrustning skyddad under resa och transport. Den specialdesignade inredningen gör att du får ut maximalt med utrymme i väskan och rymmer videokameror som Panasonic PX270, X1000, DVX-200, Sony FS700, FS5, FS7, F5 or F55, Red Epic/Scarlet, Black Magic Cinema Camera, Ursa, Ursa Mini, spegellös kamera såsom Sony A7S II, Panasonic GH4, Canon 5D Mark III samt kameror ur Canon C-serien.

Kapacitet

Fullt monterad kamerarigg upp till 48,3 cm lång och 19 cm hög vilken exempelvis kan innefatta kamerahus, objektiv, sökare, 4K recorder, ljudinspelare, mediumstor LED ljuspanel, shotgun-mikrofon, rails, followfocus, mattebox, axelrigg, topphandtag och kablar samt övriga tillbehör.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.