Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

AT-X 14-20mm f/2 PRO DX till Canon

Tokina AT-X 14-20mm f/2 PRO DX till Canon

Artikelnummer: 1025352
9 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

AT-X 14-20mm f/2 PRO DX till Canon
Putsduk Photo Microklear Cloth
UV-filter L395 SMC 82 mm
10 858 SEK
AT-X 14-20mm f/2 PRO DX till Canon
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano
L-R1 kamerahuslock + bakre objektivlock till Canon EF
11 398 SEK

Ljusstark vidvinkelzoom
Detta objektiv är utformat för att användas med APS-C-sensorer. Autofokusen reagerar tyst och du skiftar enkelt till manuell fokusering genom att bara dra bak fokusringen. Brännvidden motsvarar 21-30 mm i 35mm formatet och största bländaren är f/2,0 genom hela zoomomfånget.

Objektivet har en ny optisk design med tre asfäriska linselement (2 helt i glas och en P-MO-hybrid). Detta gör att du får skarpa bilder med bra kontrast och korrigerad asfärisk aberration. Två av fyra SD-glaselement (Super-low Dispersion) motverkar även kromatisk aberration.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.