Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Cinema ATX 11-16mm T3.0 till Micro 4/3

Tokina Cinema ATX 11-16mm T3.0 till Micro 4/3

Artikelnummer: 1013128
10 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Kompakt, högpresterande ultravidvinkelzoom anpassat för video
Den låga vikten och den kompakta designen gör Cine 11-16 till ett mycket mångsidigt videoobjektiv. Det har en stor bländare, vilket ger bra ljusinsläpp och möjlighet till ett kort skärpedjup. Två SD-glas (super-low dispersion) bidrar till Cine 11-16's mycket höga bildkvalité och höga kontrast. Detta objektiv har 4K-skärpa och mycket välkontrollerad kromatisk abberation.

Metallhuset gör att detta är ett mycket stryktåligt objektiv i vanlig Cine-standard.

Funktioner
  • 2 st SD-glas
  • 77mm filtergänga
  • Minsta fokusavstånd: 35 cm


Glöm inte!
Köp till ett neutralt filter (UV eller Skylight) för att skydda objektivets frontlins.


@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.