Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Cinema ATX 50-135mm T3.0 till PL-mount

Tokina Cinema ATX 50-135mm T3.0 till PL-mount

Artikelnummer: 1021780
38 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Mångsidigt zoomintervall i kompakt design
Cinema 50-135 är ett kompakt objektiv med mycket mångsidigt zoomomfång som gör att du kan fota både närbilder och motiv på avstånd. Asfäriska linser och SD-glas (super-low dispersion) i de bakre linselementen bidrar till objektivets mycket höga bildkvalité och höga kontrast samt minskad distorsion. Detta objektiv har 4K-skärpa och mycket välkontrollerad sfärisk och kromatisk aberation.

Metallhuset gör att detta är ett mycket stryktåligt objektiv i vanlig Cine-standard.

Funktioner

  • 3 st SD-glas
  • 112mm filtergänga
  • Den 9-bladiga bländaren ger mycket fin och behaglig bakgrundsoskärpa

Glöm inte!
Köp till ett neutralt filter (UV eller Skylight) för att skydda objektivets frontlins.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.