Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Cine lens shade clamp mount

Dinkum Systems Cine lens shade clamp mount

Artikelnummer: 1023497

En stor antireflexaluminiumskärm som skyddar din lins från sol, damm och duggregn

590 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Cine Lens Shade Clamp Mount
En stor antireflexaluminiumskärm som stöds av en superstark fjäderklämma fäst på en arm som är 40 cm lång och har 15 länkar som skyddar din lins från sol, damm och duggregn. Cine Lens Shade Clamp Mount är avsedd för större film- och videokameror och kan enkelt fästas på flera ställen av kameran eller matteboxen. Den starka plastklämman har mjukt gummi på insidan som gör att den har riktigt bra grepp samt repar eller skadar inte din utrustning.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.