Sandsäckar & Vikter

Försäkra dig om att dina ljusstativ står stadigt med sandsäckar eller motvikter för att tynga ner stativfötterna. De är en billig försäkring när underlaget är ojämnt, det är blåsigt, du får ojämnt fördelad vikt av belysningen eller du helt enkelt vill få ett stabilare stativ. Vi har sandsäckar i olika storlekar tillverkade i tåligt tyg och med praktiska handtag. Tänk på att sand/fyllnadsmaterial ej ingår. Köp sandsäckar för stativ online eller i butik.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK