Ögonmussla ME-1

Olympus Ögonmussla ME-1

Artikelnummer: 501576
745 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Ögonmussla med förstoring. Förbättrar prestandan hos E-300 & E-500 genom att förstora sökarbilden med 1.2 gånger. Montera på ögonmusslan med förstoring istället för standard ögonmusslan och åtnjut en större bild av motivet. Detta gör det enklare att ställa in skärpan och komponera bilden. Ögonmusslan består av två linser och mäter 40 x 30 x 12 mm.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.