Voigtländer 60mm f/0,95 Nokton Micro 4/3
Voigtländer 60mm f/0,95 Nokton Micro 4/3
Artikelnummer: 1056515

Voigtländer 60mm f/0,95 Nokton Micro 4/3

60mm f/0,95 Nokton Micro 4/3

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • 120 mm (35 mm ekvivalent)
 • Bländarintervall: f/0,95 till 16
 • Manuell fokusdesign
15 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Voigtländer Nokton 60 mm f/0,95 blandar en medium-telebrännvidd med en exceptionellt snabb design och är ett 120 mm-ekvivalent primeobjektiv för Micro 4/3 spegellösa kameror. Dess imponerande design ger större kontroll över skärpedjupet för att arbeta med selektiv fokusteknik och gynnar även fotografering under svåra ljusförhållanden.

Fördelar

 • 120 mm (35 mm ekvivalent)
 • Bländarintervall: f/0,95 till 16
 • Valbart steglös bländarring, perfekt för video
 • Manuell fokusdesign
 • 10 bländarlameller

Avancerad optisk design

Den optiska designen innehåller ett par avvikande partiella spridningselement, som hjälper till att förbättra klarheten och färgåtergivningen genom att minska färgfransar och kromatiska aberrationer. För finjusterad kontroll och klassiskt tilltalande har objektivet en raffinerad manuell fokusdesign, som tillåter arbete med motiv så nära som 1,1 tum bort med en maximal förstoringsgrad på 1:4. Dessutom har objektivet även det selektiva bländarkontrollsystemet, som tillåter växling mellan en steglös, avklickad bländarvalsmetod för att passa videoapplikationer och en traditionell bländarkontrollmetod med klickstopp.

Levereras med

 • Voigtländer Nokton 60 mm f/0,95
 • Främre och bakre objektivlock
 • Motljusskydd
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn