Voigtländer VM 50mm f/2,0 APO-Lanthar Aspherical till Leica M
Artikelnummer: 1050807

Voigtländer VM 50mm f/2,0 APO-Lanthar Aspherical till Leica M

Objektiv för dig som kräver den allra bästa bildkvaliteten

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Två dubbelsidiga asfäriska element som underbygger aberrationer
  • Ett 12-bladigt membran för en tilltalande bokeh-kvalitet
  • Selective Aperture Control System för en förfinad fokuseringskontroll
9 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Voigtländer 50mm / 1:2.0 APO-Lanthar aspherical VM sätter en ny standard gentemot Voigtländers tidigare sortiment och riktar sig till de användare som kräver den allra bästa bildkvaliteten och högsta upplösningen för sitt fotografiska arbete. Två asfäriska element är inbyggda både fram och bak på de 10 elementen, åtta grupps konstruktionen, och hjälper till att begränsa sfäriska aberrationer och förvrängningar för förbättrad skärpa och exakt återgivning.

Fördelar:

  • Två dubbelsidiga asfäriska element som underbygger aberrationer
  • Ett 12-bladigt membran för en tilltalande bokeh-kvalitet
  • Selective Aperture Control System för en förfinad fokuseringskontroll
  • Maximal bländare på f/2.0 gynnar arbete i svagt ljus

Mångsidig användning med 12 bländarlameller

Ett 12-bladigt membran bidrar till en tilltalande ofokuserad kvalitet när man arbetar med tekniker för grunt skärpedjup. Dessutom bidrar ett 12-bladigt membran till en tilltalande bokeh-kvalitet.

Selective Aperture Control System

En manuell fokusdesign används, tillsammans med en högprecisionsspiral, för förfinad fokuseringskontroll och ett selektivt bländarkontrollsystem som låter dig manuellt kontrollera bländarringen för smidig, tyst exponeringsjustering för att passa för videofilmning. Dessutom bidrar ett 12-bladigt membran till en tilltalande bokeh-kvalitet.

Enastående bilder oavsett ljusförhållanden

Den maximala bländaren på f/2.0 gynnar arbete i svagt ljus och ger dig också större kontroll över fokuspositionen för selektiva fokustillämpningar.

Levereras med:

  • Främre och bakre objektivlock
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.