65mm f/2,0 Macro Apo-Lanthar till Sony E

Voigtländer 65mm f/2,0 Macro Apo-Lanthar till Sony E

Artikelnummer: 1029520
9 495 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Voigtländer 65mm f/2,0 Macro Apo-Lanthar till Sony FE

Voigtländer 65mm f/2,0 är ett helmanuellt macroobjektiv till Sony FE. Med närgräns på endast 31cm och en stor bländare på f/2 fungerar detta utmärkt för både närbilder och all-around fotografering med kort skäredjup.

Fördelar:

  • Hög ljusstyrka på f/2,0
  • Närgräns på endast 31cm
  • CPU ger information om bländare, fokusavstånd
  • 10st bländarlameller

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.