SLII-S 40mm f/2,0 Ultron Asperical silver

Voigtländer SLII-S 40mm f/2,0 Ultron Asperical silver

Artikelnummer: 1035651
5 195 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

SLII-S 40mm f/2,0 Ultron Asperical silver
Putsduk Photo Microklear Cloth
L-R2 kamerahuslock + bakre objektivlock till Nikon F
5 323 SEK

Ljusstark och fast normal med manuell fokus

Objektivet har manuell fokusering och passar på både Nikon DX och FX kameror. Närgränsen är reducerad till 25cm (jämfört med 38cm för föregående version) tack vare en medföljande försättslins. Den optiska designen och de optiska egenskaperna är desamma. Objekitvet ger kameran information om bländare och fokusavstånd så du kan använda P, A, S och M läge samt blixt.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.