VM 21mm f/4,0 Color Skopar P-typ

Voigtländer VM 21mm f/4,0 Color Skopar P-typ

Artikelnummer: 316889

Skopar Pancake är ett ultrakompakt och gediget vidvinkelobjektiv

4 695 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
21/4,0 Color Skopar Pancake svart till Leica M
Skopar Pancake är ett ultrakompakt och gediget vidvinkelobjektiv. Objektivet har väldigt bra närgräns på bara 0,5 m och bra fokuseringsring. Linsen består av 9 bländarlameller som ger mycket vacker bokeh. Objektivet har mycket fin färgåtergivning och skärpa.

Obs!
Detta objektiv är helt manuellt och innebär alltså att du alltid måste fokusera manuellt (även om kameran har en inbyggd autofokusmotor)@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.