Voigtländer VM 35mm f/1,4 Nokton svart till Sony E

Voigtländer VM 35mm f/1,4 Nokton svart till Sony E

VM 35mm f/1,4 Nokton svart till Sony E

Artikelnummer: 1038364
WebblagerBeställs från leverantör till dig
Butik:
7 490 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Värdepaket

VM 35mm f/1,4 Nokton svart till Sony E
UV-filter L395 SMC 58mm
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano 58mm
8 868 SEK

Manuell ljusstark normaloptik till Sony E Fullformat

Voigtlander VM 35mm f/1,4 Nokton är en ljusstark normaloptik utvecklad för Sonys spegellösa kameror med fullformatssenor som A7-serien och A9. Bildvinkeln på 35mm passar utmärkt för alldagligt fotograferande av människor där du även vill ha med lite mer miljö i bilen.

Fördelar:

  • Hög ljusstyrka
  • Kompakt konstruktion
  • Manuell hantering
  • Elektroniska anslutningar
  • God närgräns

Hög ljusstyrka

Den höga ljusstyrkan gör att du kan fotografera i sämre ljusförhållande och ger dig möjlighet att använda ett kort skärpedjup. Tillsammans med bildstabiliseringen i många av Sonys spegellösa kameror får du väldigt goda möjligheter att fotografera i riktigt dåliga ljusförhållanden.

Kompakt konstruktion

Objektivet väger endast 262 gram och är 6,7cm långt vilket gör att du kan får en liten kamerauppsättning i kombination med hög bildkvalité.

Manuell hantering

Då objektivet är konstruerat för manuell hantering så har du en mjuk och följsam fokuseringsring och en god mekanisk kvalité på bländarringen.

Elektroniska anslutningar

Objektivet är tillverkat i metall och har skärpan ställs manuellt, men tack vare elektroniska anslutning i objektivet får du tillgång till funktioner som automatisk förstoring när du vrider på fokuseringsringen och att kameran automatiskt ställer in rätt brännvidd för bildstabiliseringen. EXIF-informationen sparas i bilen så du kan se vilken bländare du använde och automatisk objektivkorrigering i till exempel Lightroom fungerar också.

God närgräns

Med en närgäns på 30cm så har du bra möjlighet att ta närbilder på till exempel mat eller husdjur och låta motivet fylla upp nästan hela bilden.

Levereras med:

  • Främre och bakre objektivlock
  • Motljusskydd
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.