Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

VM 35mm f/1,4 Nokton svart till Sony E

Voigtländer VM 35mm f/1,4 Nokton svart till Sony E

Artikelnummer: 1038364
6 995 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

VM 35mm f/1,4 Nokton svart till Sony E
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano
UV-filter L395 SMC 58 mm
8 323 SEK
VM 35mm f/1,4 Nokton svart till Sony E
Rengöringskit 4 i 1 Clean kit gul
Polarisationsfilter cirkulärt 58mm
8 234 SEK

Manuell ljusstark normaloptik till Sony E Fullformat

Voigtlander VM 35mm f/1,4 Nokton är en ljusstark normaloptik utvecklad för Sonys spegellösa kameror med fullformatssenor som A7-serien och A9. Bildvinkeln på 35mm passar utmärkt för alldagligt fotograferande av människor där du även vill ha med lite mer miljö i bilen.

Fördelar:

  • Hög ljusstyrka
  • Kompakt konstruktion
  • Manuell hantering
  • Elektroniska anslutningar
  • God närgräns

Hög ljusstyrka

Den höga ljusstyrkan gör att du kan fotografera i sämre ljusförhållande och ger dig möjlighet att använda ett kort skärpedjup. Tillsammans med bildstabiliseringen i många av Sonys spegellösa kameror får du väldigt goda möjligheter att fotografera i riktigt dåliga ljusförhållanden.

Kompakt konstruktion

Objektivet väger endast 262 gram och är 6,7cm långt vilket gör att du kan får en liten kamerauppsättning i kombination med hög bildkvalité.

Manuell hantering

Då objektivet är konstruerat för manuell hantering så har du en mjuk och följsam fokuseringsring och en god mekanisk kvalité på bländarringen.

Elektroniska anslutningar

Objektivet är tillverkat i metall och har skärpan ställs manuellt, men tack vare elektroniska anslutning i objektivet får du tillgång till funktioner som automatisk förstoring när du vrider på fokuseringsringen och att kameran automatiskt ställer in rätt brännvidd för bildstabiliseringen. EXIF-informationen sparas i bilen så du kan se vilken bländare du använde och automatisk objektivkorrigering i till exempel Lightroom fungerar också.

God närgräns

Med en närgäns på 30cm så har du bra möjlighet att ta närbilder på till exempel mat eller husdjur och låta motivet fylla upp nästan hela bilden.

Levereras med:

  • Främre och bakre objektivlock
  • Motljusskydd
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.