Voigtländer VM 50mm f/1,5 Heliar Classic till Leica M
Artikelnummer: 1053604

Voigtländer VM 50mm f/1,5 Heliar Classic till Leica M

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Ljusstark bländare på f/1,5
  • Designad för att skapa en vintage bildkvalitet
  • Linshylsa helt i metall med en diamantmönstrad fokusring
7 990 SEK
Fri frakt vid köp över 1 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Ett unikt objektivt som är särskilt intressant för fotografer och konstnärer som vill uppnå en retrokänsla i sina bilder. Medan de flesta av dagens linser är designade för maximal skärpa och färgmättnad, ger detta objektiv dig något annorlunda och återger något dämpade och mer subtila färger som skapar en varm, mjuk och analog bildeffekt.

Fördelar:

  • Ljusstark bländare på f/1,5
  • Designad för att skapa en vintage bildkvalitet
  • Linshylsa helt i metall med en diamantmönstrad fokusring
  • Närbildsgränsen är 50 cm

Vintage bildkvalitet

Voigtländer Heliar Classic 50mm f/1.5 ger en klassisk bildkvalitet med något dämpad och mjukare färgåtergivning. I synnerhet vid bländaren f/1.5 är en bokeh-effekt uppenbar, vilket skapar sfäriska och komatiska aberrationer vid bildens kanter som skulle vara svåra att skapa genom digital bearbetning. Denna effekt minskar med allt mindre bländare och från bländare F4 beter sig Heliar i stort sett distorsionsneutralt.

Mångsidigt objektiv

Detta mångsidiga fasta objektivet präglas av en ljusstark, snabb maximal bländare på f/1,5 för att du på bästa sätt ska kunna kontrollera skärpedjupet för selektiv fokusteknik, samt för att gynna arbete i svagt ljus. Detta objektiv är idealiskt för porträtt-, gatu- och reportagefotografering.

Linshylsa helt i metall med en diamantmönstrad fokusring

Det här objektivet har en linshylsa helt i metall och fokusringen har en diamantmönstrad struktur som gör den än mer estetiskt tilltalande. Det graverade kryssmönstret ger både förbättrad funktion med en struktur som inte glider åt båda hållen.

Optimerad för Leica M

Den är optimerad för Leica M-kameror, men kan även användas på Fuji X-kameror, Sony E och Nikon Z-modeller.

Levereras med:

  • Främre och bakre objektivlock
  • Motljusskydd
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn